AK VARAŽDIN

Mini trail s maxi pauzom u Paki

Objavljeno: 19.09.2021. 08:54

Zadnja izmjena: 19.09.2021. 09:01

Kao i proteklih godina, tako smo se i ove godine AK Varaždin uključio u organizaciju Mini traila s maxi pauzom u Paki, a u sklopu manifestacije Dani vrganja i crnog tartufa u Paki.

Tako je nastavljena suradnja između TZ Novi Marof i AK Varaždin vezano uz organizaciju raznih sportskih događanja na području grada Novog Marofa.

Na startu skupila se sasvim solidna brojka od 30-ak natjecatelja, trkača i hodača iz AK Varaždin i Lacijeve škole trčanja uz nekolicinu novih natjecatelja, a imali smo zadatak istrčati rekreativno-edukativni mini trail od 4 km.

Iz AK Varaždin zahvaljuju gradonačelniku Novog Marofa Siniši Jenkaču koji je i označio početak utrke – traila. "Vjerojatno “najteži” dio ovog traila je bila “maxi pauza” koja je uslijedila na polovici utrke. Upravo ova “maxi pauza” nešto je posebno i lijepo gdje nas je na svojem imanju ugostio domaćin Matek s obitelji te mu se i ovim putem još jednom svi zahvaljujemo na odličnoj vrganjskoj juhi i lijepom druženju. Hvala svima od srca!" poručuju iz AK Varaždin.

Nakon “maxi pauze” otrčali su do utvrde Paka gdje su saznali sve o povijesti utvrde. Nakon “učenja” i ovih “maxi pauza” konačno su dotrčali i do cilja kod kapelice u Paki gdje su nastavili ugodno druženje. Iz AK Varaždin na kraju se posebno zahvaljuju voditeljici TZ Novi Marof, Renati Horvatić, jer kako kažu, organizacijski je uvijek sve u redu.

Komentari