KOMENTAR UTAKMICE

Mišković nakon poraza Varaždina 1930 u Našicama

Objavljeno: 19.11.2022. 08:40

Zadnja izmjena: 19.11.2022. 09:49

Nakon poraza rukometaša Varaždina 1930 u Našicama od momčadi Nexe rezultatom 41:28 (22:14), trener Varaždinaca Matej Mišković nije bio razočaran.

Momčad Nexe u Paket24 premijer ligi, Ligi A do sada je neporažena, a više pogodaka od Varaždinaca Nexe-u su ove sezone u ligi dali samo rukometaši Zameta.

- Došli smo s našim ciljem da prezentiramo ono što smo radili i da budemo što bolji. Ne mogu reći da sam zadovoljena, jer nisam nikad zadovoljan nakon poraza, ali momčad Našica je bila bolja. Naša ekipa je mlada i padnu i pod impresiju, međutim ipak moram biti zadovoljan jer je ovo velikom iskustvo za sve nas. Idemo dalje utakmicu po utakmicu, dodao je Mišković.

Varaždin 1930 trenutno se nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice sa sedam osvojenih bodova u deset susreta. Trenutno su dosta daleko od trećeg mjesta koje vodi u Ligu za prvaka, što je bio cilj na početku sezone.

- Liga je ove godine vrlo izjednačena, ako izuzmemo vrh u koji spadaju Nexe i Zagreb. Svi smo tu negdje, dobivamo i gubimo. Ne mislim da smo si zagorčali život, ima još dovoljno kola do kraja pa utakmicu po utakmicu pa ćemo onda vidjeti gdje nas je to dovelo. Ekipa je satkana od mladih igrača, neki nisu ni punoljetni još, uz dva, tri iskusnija definitivno ekipa je puna potencijala, zaključio je Mišković.

Komentari