BK OMEGA

Foto - Mlad boksači i boksačice odlični na međunarodnom turniru u Lazarevcu

Objavljeno: 19.04.2022. 12:37

Zadnja izmjena: 19.04.2022. 12:39

Boksačica BK Omega, Nika Špoljarić u sastavu reprezentacije nastupila je na jakom međunarodnom turniru u boksu, koji je održan od 15. do 17. travnja u Lazarevcu Srbija.

Ukupno pet medalja osvojili su hrvatski reprezentativci za Hrvatsku na 5th Greatest Open u Lazarevcu, uz Hrvatsku nastupile i reprezentacije Srbije, Crne Gore, Slovenije, BiH, Cipra, Grčke, Bugarske i Mađarske.

Nika Špoljarić je u finalnoj borbi protiv reprezentativke Grčke i prošlogodišnje pobjednice turnira zabilježila uvjerljivu pobjedu te upisala vrijedne bodove na međunarodnoj smotri, osvajanjem ovog zlata.

Uz Niku još su nastpili i David Zadravec iz BK Čakovca osvojio je brončanu medalju. Fabijan Lesjak iz BK Čakovca osvojio je brončanu medalju. Lana Skupnjak iz BK Thor osvojila je srebrnu medalju. Lorena Horvat iz BK Thor osvaja srebro.

Juniori i seniori na PH

Juniori i seniori nastupili su na iznimno jakom državnom prvenstvu koje je održano u Zagrebu. U jakoj konkurenciji članov iBK Omega osvojili su dvije brončane medalje. U konkurenciji juniora Niko Krečak i Dorijan Slunjski osvajaju brončane medalje.

Od juniora nastupio je i Saša Gužvinec koji je osvojio 5. mjesto. U konkurenciji seniora nastupili su Patrik Grđan i Valentino Florijanić te su zauzeli pozicije od 5. do 8. mjesta.

Komentari