sretno!

Foto - Mlade nade KK Varaždin U-15 plasirale se u Jedinstvenu predkadetsku ligu, čeka ih turnir

Objavljeno: 11.01.2024. 14:01

Zadnja izmjena: 11.01.2024. 14:01

Pretkadetska momčad (U15) košarkaškog kluba Varaždin pod vodstvom trenera Velimira Mudrija, je izborila plasman na Jedinstvenu pretkadetsku ligu čiji turniri počinju u petak.

Košarkaši Varaždina igraju tjedan dana kasnije, od 19. do 21. siječnja kad ih u Zadru dočekuju ekipe Šibenika, Zadra i Marsonie. Kako bi ušli u Jedinstvenu pretkadetsku ligu, igrači KK Varaždin morali su pobijediti u svojoj grupi, skupine A. Grupa 2 u kojoj je KK Varaždin obuhvaća klubove: Grafičar, Rudar, Ivančica te Međimurje 2. Mlade nade varaždinske košarke uvjerljivo su prošle svoju skupinu, a potom i doigravanje te zavrijedile plasman u kvalifikacijama. Svoj pobjednički niz na čelu nastavljaju i u kvalifikacijama u kojima ih je dočekala momčad KK Vedi iz Bjelovara. 

Igrače KK Varaždin tek čeka pravo iskušenje jer ih čeka veliki turnir s pet kola i 15 turnira u kojem su prvoplasirane momčadi iz cijele Hrvatske. Dokazivanje počinje već idući petak kad Varaždince dočekuje ekipa Šibenika na neutralnom terenu u Zadru. U subotu, na domaćem terenu, izazivači su članovi KK Zadar. 

Komentari