Sjajan uspjeh

Mlade Varaždinske košarkašice ostvarile plasman u kvalifikacije za Premijer Ligu

Objavljeno: 28.02.2023. 12:18

Zadnja izmjena: 28.02.2023. 12:42

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U Varaždinskoj dvorani Graberje, 26.02., pred domaćom publikom košarkašice ŽKK Vindi su u posljednjem 14. kolu skupine A prve hrvatske lige za košarkašice pobjedile gostujući sastav ekipe KK Brod iz Slavonskog Broda.

Uvjerljiva pobjeda Varaždinki, sa čak 42 koša razlike (83:41) kruna je ovogodišnje sezone u kojoj su Varaždinske košarkašice pokazale apsolutnu dominaciju (14 pobjeda u 14 kola).

- Na početku želim čestitati našim curama na lijepoj utakmici i uvjerljivoj pobjedi, kao i košarkašicama Broda na pruženom otporu. Ova pobjeda je svojevrsna kruna naše dosad najbolje sezone u kojoj smo ispunili sve ciljeve, i to bez ijednog poraza. Utakmicu smo "slomili" već u ranoj fazi i završili prvu četvrtinu sa 12 koševa prednosti. U nastavku su sve cure dobile priliku, ali nismo posustajali i u potpunosti smo kontrolirali utakmicu u svim segmentima igre – izjavio je Marko Škerbić, trener ekipe Vindi.

Nakon utakmice košarkašice Vindija okupile su se na zasluženoj proslavi, dok je uprava kluba sklopila sponzorski ugovor sa tvrtkom Eco-net. Sukladno ugovoru, Varaždinske košarkašice od slijedeće sezone nastupat će pod imenom "Econet Varaždin.

Komentari