HK LUDBREG

Mladi članovi HK Ludbreg osvojili medalje na turniru u Austriji

Objavljeno: 25.10.2022. 08:01

Zadnja izmjena: 25.10.2022. 08:04

Mlada ekipa HK Ludbreg sudjelovala je na memorijalnom Međunarodnom hrvačkom turniru u slobodnom stilu u Soedingu, Austriji, nedaleko Graza.

Nastupilo je 10 ekipa iz Austrije, Slovačke, Slovenije i Hrvatske. Pristup i zalaganje bili su na nivou pa su do zlatnih odličja u svojim kategorijama dohrvali Donat Ledenko i Lana Horvat, srebrna odličja zaslužili su Martin Horvat, Karlo Kovačić, Monika Havaić, Karlo Mesar i Rafael Vađon, dok su bronce osvojili  Jakov Havaić i Vita KrižanićDora Kotiščak osvojila je 4. mjesto isto kao i Graciela Filipašić, a Franko Kern završio je na 6. mjestu.

Ekipni rezultat također je odličan, tako da u trofejnu sobu u Sigetec dolazi još jedan pehar i to za osvojeno 3. mjesto, odmah iza brojnijih domaćina iz Soedinga i Sesvetskog Kraljevca koji je osvojio ekipno prvo mjesto. 

Ekipu su vodili treneri Krešo i Ignac Horvat, uz važnu asistenciju mlađih trenera Lea Petrića i Berislava Varovića. 

Istovremeno s povratkom ekipe iz Austrije, iz Španjolske se vraćala i Iva Gerić s reprezentativnim trenerom Perom Panićem. Podsjetimo, Iva je pomalo nes(p)retno ispala u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva za mlađe seniore, koje se održavalo u Španjolskoj Pontevedri. 

Komentari