NOGOMETNI KLUB IVANČICA

Mladi Ivančani osvojili drugo mjesto na jakom turniru u Prelogu

Objavljeno: 23.01.2019. 14:18

Zadnja izmjena: 23.01.2019. 14:22

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga bio je domaćin turnira u malom nogometu za mlađe dobne uzraste, na kojem je nastupilo oko tisuću mladih nogometaša.

Igralo se u šest kategorija, od najmanjih, šestogodišnjaka pa do onih u kategoriji U14, a prijavljene su bile ekipe iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko zagorske županije te iz Zagreba.

U konkurenciji 16 momčadi 14-godišnjaka, NK Ivančica je osvojio drugo mjesto.

Ivančani su u skupini pobijedili Slaven Belupo rezultatom 5:1, Škola nogometa Sloboda rezultatom 4:1, te Školu nogometa Dinamo Zelenko boljim izvođenjem penala, nakon što je regularni dio utakmice završio 0:0.

U četvrtfinalu Ivančica je bila bolja od Nogometnog centra Vidovec rezultatom 4:1, u polufinalu od Nogometne škole Jastrebarsko rezultatom 2:0, a u finalu je Škola nogometa Dinamo Zelenko pobijedila Ivančicu rezultatom 2:1 i tako uspjela doći do osvajanja turnira.

Za Ivančicu su nastupili: Dino Vlahek, Sven Hrgar, Dino Sanković, Petar Peharda, Patrik Kušen, koji je s 4 postignuta gola bio najbolji strijelac u redovima Ivančice, Gabriel Pavlina, Nino Harjač, Nikola Koren i Josip Đura. Trener je Miroslav Mendaš.

Komentari