KK VINDIJA

Mlađi kadeti Vindije i dalje ne znaju za poraz

Objavljeno: 28.02.2022. 07:53

Zadnja izmjena: 28.02.2022. 07:57

Mladi košarkaši KK Vindija ostvarili su treću uzastopnu pobjedu u 1. Regionalnoj ligi Sjever. U 3. kolo Vindija je pobijedila Podravac 77:56.

Tijekom praznika mladi košarkaši Vindije, uzrasta mlađi kadeti, odradili su mini ciklus priprema od osam treninga, kombinacija košarkaških i kondicijskih s prof. Črljencem. 

- Stigla nam je odlična ekipa Podravca koja je kolo prije pobjedila uvjerljivo Radnik i biti će nam pokazatelj da li idemo dobrim ispravnim smjerom i na kojim stvarima treba se raditi, izjavio je prije utakmice trener Dražen Cesar.

Nakon dvije gostujuće pobjede mlađi kadeti trenera Cesara nastavili su s punim plijenom i kao domaćini. Odlično su otvorili utakmicu i već u prvoj četvrtini poveli su 21:9. Na poluvrijeme mlađi kadeti vindije odlaze sa +12, koje su imali iz prve četvrtine. U 3/4 četvrtini gosti su digli intezitet obrane i s laganim koševima iz tranzicije dobivaju tu četvrtinu. U zadnjoj četvrtini ponovo mlad ikošarkaši Vindije dižu razinu obrane, što je otvorilo mogućnost igranja svim igračima.

- Kao i prošle dvije utakmice zadržali smo visoki broj skokova (38), a stvari koje su bile manje dobre su izgubljene lopte, kojih je bilo 20. Najefikasniji je bio Majdak sa double-double učinkom 14 koševa i 12 skokova, a slijede ga Stanković Vrček i Horčička 12 koševa, koji je i odradio odličan defanzivan zadazak, Cesar i Mikulić 10, Ahmetović 8, Miko 6. Obrana je zaštitni znak dobrih ekipa, pa veseli podatak da smo u tri utakmice primili 129 koševa, što je u prosjeku samo 43 po utakmici, naglasio je Cesar.

Slijedeće kolo mlađi kadeti Vindije gostuje kod momčadi Međimurja.

Komentari