Košarkaški klub Sjever American Dollar, u samo nekoliko godina djelovanja, ostvario je zadovoljavajuće rezultate. Osim održavanja Male međuškolske lige, na kojoj su članovi KK Sjever odmjeravali snage tijekom cijele školske godine, dječaci skupine U13 ostvarili su uspješno četvrto mjesto, dok se seniorska ekipa kluba popela na visoko drugo mjesto treće lige Sjever.

Uspješna sezona završila je AllStar utakmicom na kojoj su najbolji igrači kluba prezentirali svoja znanja i vještine koje su stekli zahvaljujući predanom radu i stručnom angažmanu trenera KK Sjever kluba.

Osim što je klub osigurao održavanje treninga tijekom ljeta, već od iduće sezone, klub kreće sa formiranje selekcija dječaka U11, U13 i U15 godina, dok će za igrače  U15 treninzi biti održavani četiri puta tjedno te dva puta tjedno kondicijski treninzi u fitnes centru pod vodstvom stručnih trenera.

Također, članovi kluba KK Sjever imati će prilike sudjelovati u Erasmus Sport projektima u sklopu kojih će se upoznati s europskim klubovima i igrati međunarodne utakmice.

- Osim toga, od iduće sezone, svi članovi kluba dobivaju iskaznice na temelju kojih ostvaruju pravo na dva besplatna sistematska pregleda (osnovni i specijalistički) u poliklinici Sveti Nikola u Varaždinu te 15% popusta u svim restoranima American Dollar, optikama Optifab i Optovista te poliklinici Sveti Nikola, rekla je tajnica kluba Tea Pavičić Zajec

 

Komentari

15.05.2019. 08:33h Zadnja izmjena: 15.05.2019. 08:39