HK LUDBREG

Mladi Ludbrežani pobijedili Varaždince

Objavljeno: 20.01.2023. 18:08

Zadnja izmjena: 20.01.2023. 18:10

Danas je u dvorani Hrvačkog kluba Vindija u Varaždinu održano županijsko školsko prvenstvo u hrvanju.

Ovo je natjecanje odlučivalo o sudionicima Državnog školskog prvenstva koje se održava 6. i 7. veljače ove godine u Poreču. Predstavnici ludbreške škole odmjerili su snage s vršnjacima iz varaždinske III. OŠ. Predvođeni prof. Zenilom Vugrinecom, Ludbrežani su pokazali visok stupanj borbenost te pobijedili varaždinsku ekipu i tako se plasirali na Državno prvenstvo i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Većina ekipe OŠ Ludbreg članovi su HK Ludbreg, a malu pripomoć prof. Zenilu pružili su i klupski treneri Ignac Horvat i Krešo Horvat, koji je ovom prilikom bio i glavni sudac na strunjači.

Za žensku ekipu nastupile su : Lana Horvat , Monika Havaić , Katja Filipašić, Marta Filipašić, Freja Kranjčec Potočnik, Marta Gložinić, Eva Križanić, Zita Chiara Turek, Ivona Brlek, Vita Križanić i Graciela Filipašić.

Za mušku ekipu nastupili su: Karlo Mesar, Rafael Vađon, Jakov Havaić, Donat Ledenko, Karlo Kovačić, Franko Kern, Danijel Hrgar, Božidar Hrgar, Ivan Bačani, Martin Horvat, Fabijan Dodlek, Vito Zrno, Karlo Triplat i Leo Jantolek.

 

Komentari