STK VISIA TRNOVEC Bartolovečki

Mladi stolnotenisači iz Trnovca Bartolovečkog osvojili šest medalja u Donjoj Stubici

Objavljeno: 23.01.2023. 09:12

Zadnja izmjena: 23.01.2023. 10:48

Odlični rezultati za STK Visiu Trnovec Bartolovečki na Memorijalu Drago Čordaš u Donjoj Stubici.

  • U konkurenciji juniora(U-19) najbolji je bio Vito Milak koji je osvojio 1. mjesto, dok je Simon Vincek zauzeo odlično 2. mjesto. Simon Dvorski zaustavljen je u četvrtfinalu te mu je malo nedostajalo da se popne na pobjedničko postolje. Vrijedi spomenuti da je Simon Vincek još jednu, a Vito Milak i Simon Dvorski su još tri godine u ovoj kategoriji.
  • U kategoriji mlađih juniora(U-17) pokazali su dominaciju gdje su čak tri njihova igrača bila na postolju. Prvo mjesto opet je osvojio Vito Milak i tako potvrdio prvo mjesto na rang listi HSTS-a. Simon Dvorski osvojio je odlično 2. mjesto te potvrdio da je jedan od najboljih mlađih juniora u Hrvatskoj. Treći je bio Mark Marčec koji je igrao u starijoj kategoriji te je zbog toga njegov uspjeh još veći.
  • U konkurenciji kadeta(U-15) Mark Marčec osvojio je 3. mjesto i tako pokazao da je jedan od najboljih kadeta u Hrvatskoj. Pablo Koren zaustavljen je u grupi, no vidi se napredak u njegovoj igri i s vremenom će biti sve bolji.
  • Kod najmlađih kadeta(U-11) Leon Magdalenić, kojemu je ovaj turnir bio veliko iskustvo, nije uspio proći grupu. Iz kluba ističu da ovi rezultati nisu slučajni, nego su rezultat odličnog rada trenera i zalaganja igrača na treninzima.

Komentari