PH U HRVANJU ZA MLAĐE DJEČAKE

Mladi Varaždinci i Ludbrežani nastupili na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom

Objavljeno: 14.04.2019. 15:43

Zadnja izmjena: 14.04.2019. 15:49

U Zagrebu je održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom za uzrast mlađih dječaka na kojem su nastupili mladi hrvači iz HK Vindija i HK Ludbreg.

Nastupilo je 167 hrvača iz 26 hrvatskih hrvačkih klubova. Puna dvorana roditelja i prijatelja pratilo je mlade hrvače koji su pokazali što su naučili pod vodstvom svojih trenera. Ekipno su najuspješniji bili mladi hrvači iz HK Sesvetski kraljevec, ispred HK Slatine i HK Zagreba. 

Od mladih hrvača s varaždinskog područja iz HK Vindija najbolji rezultat ostvario je Chris Benček u kategoriji do 44 kilograma osvojivši srebrnu medalju. U kategoriji do 75 kilograma Borna Bosilj izgubio je borbu za treće mjesto, Noa Toplak je u kategoriji do 65 kilograma izgubio borbu u repasažu. Bez plasmana su ostali Fran Kipa i Tin Mežnarić u kategoriji do 49 kilograma te David Panić u kategoriji do 59 kilograma. Ekipno je HK Vindija zauzela 12. mjesto.

IZ HK Ludbreg broncu je osvojio Florijan Varović u kategoriji 40 kg, Rene Dulikravić uspio ostvariti vrijednu pobjedu te pretrpio jedan poraz u istoj kategoriji, a Vilim Cindori ostvario je pobjedu u kategoriji do 49 kg ali je  kasnije izgubio. HK Ludbreg je u ukupnom ekipnom plasmanu zauzeo 18. mjesto. 

Komentari