GK VINDIJA

Mladi varaždinski gimnastičari nastupili na 2. kolu kupa Hrvatske

Objavljeno: 18.10.2021. 11:00

Zadnja izmjena: 18.10.2021. 12:25

U SCG Lučko, u organizaciji GK Dubrava,  održano je 2. kolu Kupa Hrvatske u gimnastici na kojem su nastupili su također gimnastičari i gimnastičarke GK Vidnija.

  • U kategoriji univerzalni program mlađi dječaci  ( A. Barulek, M. Horvat, V. Grabarić, A. Vukalović) osvojili su ekipno srebro, a u pojedinačnoj konkurenciji M. Horvat osvojio treće mjesto.
  • U kategoriji univerzalni program stariji dječaci do 10 godina, ekipa GK Vindija (K. Gradiček, V. Viljevac, V. Pintarić, M. Zrnić, F. Cmrečak, F. Tomašković) osvojili  su ekipno zlato, a u pojedinačnoj konkurenciji, Karlo Gradiček je osvojio također zlato.
  • U kategoriji kadeta imali su dvije ekipe. Ekipa 1 ( L. Leščak, M. Zrnić, A. Košić,  J. Čorko, L. Đurak) osvojila je ekipno zlato, dok je druga ekipa GK Vindija (D. Nemet, F. Mintas, N. Kanoti, I. Grđan)  nastupila na svom drugom turniru i odradili opet odličan turnir, te su ekipno završili natjecanje na četvrtom mjestu. 

U pojedinačnom plasmanu GK Vindija zauzela je dva postolja. Zlato osvojio M. Zrnić, a srebro L. Leščak. Ttreneri, koji su uvježbali i vodili mlade gimnastičare bili su Matija Vuginec i Vinko Kirinić.
U kategoriji mlađih juniorki, ekipa Vindijinih gimnastičarki u sastavu Sedlar, Hanžek, Košanski, Jergan, osvojile su treće mjesto. Dorotea Vrbanec u kategoriji juniorki, osvojila je sedmo mjesto koje je ujedno i dovoljno za odlazak na Prvenstvo Hrvatske.

Komentari