HRVAČKI TURNIR ZA DJEČAKE I KADETE

Mladim hrvačima HK Vindija i HK Ludbreg nedostajalo je malo sportske sreće

Objavljeno: 18.12.2018. 20:36

Zadnja izmjena: 18.12.2018. 20:41

Na Zagrebačkoj Pešćenici održan je posljednji turnir iz natjecateljskog kalendara HHS-a u 2018. godini. Turnir nikad jači, uz sudjelovanje 240 hrvača iz 14 država.

Natjecanje se, kao i svake godine, odvijalo u dvije uzrasne kategorije, kadetima i dječacima. Hrvači koji su u Zagreb došli iz hrvačkih velesila poput Ukrajine, Mađarske, Bugarske, Moldavije, Rumunjske i ostalih, dali su dimenziju više ovom turniru.

Iz HK Ludbreg nastupila su dva mlada hrvača. Leo Petrić u uzrastu kadeta te Florijan Varović kod dječaka.

Leo je u osmini finala, u odličnoj borbi, tušem pobijedio talijanskog predstavnika, na samom isteku prve runde. U četvrtfinalu je bolji od njega bio naš reprezentativac Hader rezultatom. Hader nije uspio ući u finale, tako da Petrić nije imao više priliku nastaviti natjecanje kroz repesaž.

Slično je bilo i kod Florijana Varovića, koji je u prvoj borbi tuširao hrvača iz Srbije, da bi u četvrtfinalu izgubio od odličnog Mađara. Isti pomalo iznenađujuće gubi u polufinalu, te je i za mladog Varovića tu bio kraj natjecanja. 

Iz Hrvačkog kluba Vindija nastupilo je sedam mladih hrvača: Leon Petrić, Chris Benček, Andrija Gužvinec, te Ivan Bedeković, Luka Fajfarić, Edi Kelemenić i Ivica Florijanić.

U kategoriji dječaka Leon Petrić je izgubio borbu za treće mjesto, Chris Benček je u istoj kategoriji zaustavljen u 1. kolu repasaža, a Andrija Gužvinec je ostao bez plasmana.

Kod kadeta Ivan Bedeković je izgubio u 1. kolu repasaža, a bez plasmana su ostali Luka Fajfarić, Edi Kelemenić i Ivica Florijanić.

Komentari