Modrićeva ispovijed ‘vruća roba’ u britanskim medijima

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 11.07.2011. 10:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Luka Modrić trenutno je najvruća ‘’roba’’ na Otoku. Već se tjednima prati svaki njegov potez. Britanska sportska javnost već dugo nije pratila nekog hrvatskog sportaša sa takvim zanimanjem. Prije nekoliko tjedana mnogi su ga selili u Liverpool, Manchester City, Chelsea, visina odštete i tjednih plaća premašivale su normalne iznose za takvog igrača.

Britanski novinari zaustavljali su trenera Tottenhama gdje god su ga vidjeli. U Danskoj je, za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva, Redknapp za Sky Sports izjavio da niti jedan ozbiljan engleski prvoligaš ne prodaje takvog igrača ako želi krenuti u borbu za prvaka zemlje.

Dugo se vagalo na što je iskusni lisac mislio. Bila je to poruka vodstvu kluba da će prodajom Luke Modrića krenuti egzodus glavnih igrača kluba. Uvjeren je Redknapp da bi nakon Hrvata, bogatiji klub potražio i Velšanin Gareth Bale. Istog trenutka bi se našao još neki nezadovoljni, ali niti trener ne bi htio ostati u takvoj situaciji.

Modrić je iz Hrvatske odgovarao da će prvo razgovarati s predsjednikom Danielom Levyjem, da želi osvajati trofeje, da mu novac nije bitan.

Njegov subotnji intervju u Sportskim novostima postao je ‘vruća roba’ u medijima s Otoka. U njemu otkriva detalje razgovora s predsjednikom Tottenhama i razloge svojoj ljutnji koja je, izgleda, posve opravdana.

– Bio je neugodan i bahat. Imao sam dojam da ga ne zanima što ja imam za reći, a i ignorirao je naš lanjski dogovor iz Dubrovnika. Zaprijetio mi je klupom i tribinama, čak i drugom momčadi –prenose engleski mediji Lukine riječi.

– Ponuda Chelseaja jako mi laska i odlučio sam igrati tamo. Ta odluka nije došla brzo, no konačna je.

Naš reprezentativac tako je svima jasno obznanio da je sa šefom Spursa na ratnoj nozi, no karte je otvoreno postavio na stol i želi da sve bude fer. Tko će popustiti, ostaje za vidjeti.

Komentari