uoči linza

Muška seniorska karate reprezentacija u Varaždinskoj županiji na pripremama za Svjetsko

Objavljeno: 14.10.2016. 13:52

Zadnja izmjena: 14.10.2016. 13:52

Muška seniorska karate reprezentacija na pripremama je u Varaždinskoj županiji pred predstojeće Svjetsko prvenstvo u karateu koje će se krajem ovog mjeseca održati u austrijskom Linzu.

Karate reprezentacija, koja u županiji trenira pod paskom izbornika Esada Garibovića, smještena je u planinarskom domu u Ledincu, kojim upravlja HPD „Dugi vrh“ Varaždin, gdje su u tijeku bazične pripreme i prikupljanje kondicije dok se sparing treninzi održavaju u varaždinskoj Areni u prostorima Karate kluba „Varaždin“.

Zajednica sportkih udruga Grada Varaždina je pomogla u opremanju i uređenju objekta kako bi se osigurali svi uvjeti neophodni za vrhunsku pripremu ponajboljih hrvatski karatista. 

-Veliko je zadovoljstvo što je seniorska reprezentacija odabrala upravo Varaždin i Varaždinsku županiju za pripreme uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu. Bez razmišljanja uključili smo se u organizaciju jer kao sportaši znamo koliko su odlični uvjeti za pripreme važni za kasnije postizanje vrhunskih rezultata, posebice na sportskoj smotri kao što je Svjetsko prvenstvo – izjavio je predsjednik Zajednice, Alen Runac.

Inače, na pripremama u Ledincu i Varaždinu su: Marko Rukavina, Borna Berak, Ante Mrvičić, Anđelko Kvesić, Dino Povrženić, Ivan Kvesić, Zvonimir Živković, Alen Šurbek, Ivan Martinac te član Karate kluba „Varaždin“ i najbolji sportaš Grada Varaždina za 2015. godinu, Enes Garibović.

Komentari