MŽNL: Zadrugar i Plitvica (S) do velikih podviga u 23. kolu

Objavljeno: 11.04.2015. 19:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ivan Tomašković

Odigrana su četiri susreta 23. kola Međužupanijske lige, a velika iznenađenja napravile su momčadi Plitvica Selnik i Zadrugar.

Momčad iz Selnika na domaćem je terenu pobijedila Centrometal 3:2. Gosti su poveli preko Marijana Dumančića u 19. minuti, a s minimalnim vodstvom gostiju otišlo se na odmor. U petoj minuti nastavka Dejan Krstitović donio je izjednačenje Plitvici, a samo šest minuta kasnije Mario Kranjec pogodio je za 2:1. U 73. minuti nogometaši iz Macinca izjednačili su preko Dumančića, a pobjedu domaćem sastavu donio je Ivan Međimorec pogotkom u 83. minuti susreta.

Do tri boda stigao je i Zadrugar koji je u Murskom Središću pobijedio drugoplasirani Rudar rezultatom 2:1. Poveli su nogometaši iz Hrastovskog u 18. minuti preko Marija Novaka, tri minute kasnije za 0:2 zabio je Nikola Jagić, no u 25. minuti domaćin je smanjio preko Danijela Podgorelca. Taj rezultat ostao je do kraja susreta.

Preostali županijski predstavnik, Ivančica je pak poražen od čakovečke Sloge 4:0.

U nedjelju na teren izlaze još tri predstavnika Varaždinske županije. Novi Marof ugošćuje Slobodu iz Slakovca, dok se u Gojancu sastaju domaća Plitvica i Zelengaj iz Donjeg Kučana.

Komentari