3. HNL SJEVER

Na rasporedu je odgođeni susret 13. kola 3. HNL Sjever između Podravine i Varteksa

NK Varteks

Objavljeno: 26.11.2021. 13:27

Zadnja izmjena: 26.11.2021. 13:34

Kapetan Varteksa Fran Kukec najavio je susret protiv Podravine koji se igra ove subote, 27. studenog, od 13.30 sati u Ludbregu.

To je nadoknada susreta koji se trebao odigrati u 13. kolu 3. HNL Sjever, ali je zbog izolacije igrača Podravine tada odgođen. Kukec se osvrnuo na cijelu polusezonu koja je počela krajem kolovoza. 

- U prvenstvo smo startali dobro, bili smo pri vrhu, teško smo gubili bodove no onda smo nestali. Sigurno je da su veliki utjecaj na rezultat imale brojne izolacije suigrača, pozitivni nalazi, ozljede, kartoni no smatram da nam se nije smio dogoditi baš takav pad u formi. Osobno sam razočaran s trenutnim stanjem na tablici i kao kapetan preuzimam odgovornost ispred cijele ekipe Moje mišljenje je da smo podbacili u ovoj polusezoni, rekao je Kukec. 

Nekompletni Varteks

Naglasio je da se nakon susreta u ludbregu treba analizirati polusezona, te donijeti zaključke kako bi se još bolje krenulo proljeće. 

- U subotu nas čeka Podravina u Ludbregu, ponovno nećemo biti kompletni jer Tomašković ima tri žuta, Režić je ozlijeđen, a Leon Benko još se oporavlja od bolesti. Nije idealno, ali nemamo pravo na još jedan podbačaj. U subotu u Ludbreg idemo po pozitivan rezultat, jer nakon katastrofalne utakmice protiv Virovitice moramo se iskupiti, istaknuo je kapetan Kukec. 

Ekipu Podravine u Varteksu znaju jako dobro, svjesni su i njihovih i svojih oscilacija u prvenstvu te zaključuju kako ih sutra čeka jako teško gostovanje.

Komentari