najbolji klub prvenstva

Na savate turniru u Crikvenci FC Kovačić osvojio 8 zlata i 4 srebra!

Objavljeno: 28.05.2017. 20:39

Zadnja izmjena: 28.05.2017. 20:39

Na jučerašnjem Crikvenica savate openu članovi varaždinskog Fight Cluba Kovačić osvojili su 8 zlatnih medalja i 4 srebrene medalje te su proglašeni kao najbolji klub prvenstva.

Ovim mnogobrojnim osvajanjima Fight Club Kovačić postao je najbolji klub turnira, a član Alen Ognjanović najbolji tehničar turnira. Zlatne medalje osvojili su: Alen Tuk, Vito Kos, Lovro Cepanec, Borna Tuk, Alen Ognjanović, Matej Kos, Karlo Vrtar, Borna Vuković. Odlukom stručnog žirija Alen Ognjanović iz F.C. Kovačić proglašen je najboljim tehničarom turnira. Treba naglasiti da su sve medalje osvojene u skupinama kadeta i juniora što je potvrda kvalitetnog rada sa mladim borcima i  konstantnog usavršavanja trenera.

Fight Club Kovačić kao najbolji savate klub u kadetskom i juniorskom uzrastu u Hrvatskoj poželjno je mjesto za trening djece od 6 godina gdje se djeci posvećuje posebna pažnja, prati se njihov razvoj uz stručno vodstvo nekoliko trenera, najmodernije opremljena dvorana u gradu sa svim potrebnim rekvizitima za razvoj djeteta u vrhunskog sportaša ili u zdravog mladog čovjeka. Ove godine klub je i organizator svjetskog savate prvenstva u lipnju, ali i svjetskog savate kupa u listopadu u varaždinskoj Areni. 

Komentari