ZSUGV

Na skoroj sjednici Skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina bira se novo vodstvo

Objavljeno: 27.04.2020. 19:08

Zadnja izmjena: 04.05.2020. 10:29

Izborna  sjednica Skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina održat će se 5. svibnja u Školsko-sportskoj dvorani Varaždin, Graberje 31.

Najvažnije teme sigurnoi će biti izbor predsjednika Skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, te izbor dopredsjednika i članova Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, na prijedlog izabranog predsjednika.

Sukladno članku 42. Statuta Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina za predsjednika Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina može biti birana osoba čiju kandidatutu istakne najmanje pet predstavnika u Skupštini. Isticanje kandidature potrebno je predočiti na početku Skupštine.

Obzirom na važnost izborne sjednice Skupštine, iz ZSUGV mole sve članove Skupštine da se odazovu pozivu, odnosno da eventualnu nemogućnost dolaska jave u tajništvo ZSUGV-a.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, sjednica će se održati u Školsko-sportskoj dvorani Varaždin u Graberju gdje je moguće pridržavati se svih propisanih mjera zaštite.

Komentari