Rukometni spektakl

Na završnici SEHA lige u Varaždinu očekuje vas pregršt zabave i ludih iznenađenja

Objavljeno: 30.03.2016. 12:32

Zadnja izmjena: 30.03.2016. 12:56

Foto: Josip Novak

Varaždin je od petka do nedjelje domaćin još jednog rukometnog spektakla koji donosi brojna iznenađenja. Naime, u Areni na Dravi odigrat će se posljednje četiri utakmice SEHA Gazprom lige u čijoj organizaciji kao partner sudjeluje i Grad Varaždin...

Podsjećamo, u varaždinskoj Gradskoj sportskoj dvorani ogledat će se ekipe PPD Zagreba, mađarskog Veszprema,  bjeloruskog Meškova iz Bresta, te ekipa makedonskog Vardara iz Skopja.

Predstavnici spomenutih klubova u četvrtak će s poklonima posjetiti i Opću bolnicu Varaždin, najavio je Siniša Ostoić, direktor SEHA lige na konferenciji za medije tijekom koje je potpisan ugovor o suradnji s Gradom Varaždinom.

- Bavljenje sportom ima i svoju humanu dimenziju i tijekom našeg boravka u Varaždinu nismo zaboravili na djecu. Stoga će u četvrtak prijepodne predstavnici sva četiri kluba razveseliti mališane koji se lijeće na odjelima varaždinske bolnice – naglasio je Ostoić.
Grad Varaždin u organizaciji jednog od najuglednijih i najatraktivnijih sportskih događaja u svojoj bogatoj sportskoj povijesti sudjeluje na različite načine.

"Fun corneri" za navijače

- Osim što smo osigurali dvoranu i podlogu na kojoj će se odigrati utakmice, tiskali smo i promidžbene letke. Ponosni smo na domaćinstvo Final foura SEHA lige i ovo je još jedna potvrda našeg iskustva s organizacijom ovakvih sportskih priredbi – izjavio je zamjenik varaždinskog gradonačelnika Vjeran Radelić.

Putem televizijskog prijenosa u utakmicama će uživati gledatelji iz cijele regije, a prvo gostovanje SEHA lige u Varaždinu pratit će više od 160 akreditiranih novinara i snimatelja.

- Prije i nakon završetka utakmica pripremamo različite zabavne i interaktivne sadržaje poput “fun cornera“ za navijače i ostale posjetitelje iz zemlje i inozemstva – zaključio je Ostoić.

Komentari