'ivančica' protiv 'dubravke zagorac'

NAJAVA! Dođite sutra u Ivanec odgledati nogometni derbi isčekivan više od desetljeća!

Objavljeno: 16.06.2018. 13:38

Zadnja izmjena: 16.06.2018. 15:19

Ovakav se derbi u Ivancu čekao više od desetljeća, a odigrat će se u nedjelju, 17. lipnja u 18 sati na gradskom stadionu u Ivancu. NK Ivančica u polusezoni postigla je nevjerojatan uspjeh, kako kažu, čudo neviđeno. 

Seniori Ivančice nisu igrali derbi koji odlučuje završnicu domaćeg prvenstva više od čitavog desetljeća i u Ivancu vlada velika euforija uoči nedjeljnog okršaja. Nema sumnje, derbi će se igrati u napetoj atmosferi u kojoj će Ivančica tražiti trijumf kojim bi nadoknadila 3 boda zaostatka i osvojila naslov prvaka.

Dubravka Zagorac iz Turčina uvjerljivo je bila kandidat za prvaka sve do posljednjeg kola u kojem je Ivančica, pobjedom protiv Cestice, dobila šansu da na domaćem terenu u Ivancu pobijedi momčad Dubravke Zagorac i postigne neviđen uspjeh polusezone koji nitko nije mogao prognozirati.

Ivančica je u proljetnoj polusezoni do sada pobjedila u 11 utakmica i samo je jednu odigrala nerješeno, dok je Dubravka Zagorac u posljednja 4 kola imala 3 utakmice sa izjednačenim rezultatom. Ove godine seniorska momčad Ivančice pokazala se kao najopasniji suparnik te dokazala da igra atraktivan nogomet i sada to mora potvrditi pred svojim navijačima.

 

 

 

Komentari