oni su mali, ali su veliki

Najmlađi plivači varaždinskog PK Barok na natjecanju u Koprivnici ostvarili najveće uspjehe!

Objavljeno: 06.11.2016. 16:10

Zadnja izmjena: 06.11.2016. 18:48

Foto: PK Barok

Čak 56 plivačica i plivača  varaždinskog PK Barok jučer je nastupilo na '7. Plivačkom kupu grada Koprivnice'.  Ovom pozamašnom brojkom sudionika, PK Barok je bio najbrojniji klub na održanom natjecanju.

Također je i konkurencija Plivačkog kluba Grada Koprivnice bila brojna i izazovna, naime, sveukupno je nastupilo 356 plivača iz 13 klubova.

Najveće uspjehe postigli su najmlađi članovi PK Barok, tako je Bela Mitrović osvojila zlato u D kategoriji na 50 metara delfin, ali i broncu na 50 metara slobodno. Sljedeće osvojeno zlato pripalo je Ivanu Šoiću koji je osvojio prvo mjesto u D kategoriji na 50 metara prsno.

Srebro je osvojila Beata Dmitrović, u D kategoriji na 100 metara slobodno, te Leona Juriša u kategoriji C na 50 metara leđno, ali i broncu na 50 metara delfin.

Erik Hunjek je osvojio broncu u kategoriji B na 50 metara leđno, a Petra Gašparac u kategoriji A na 50 metara leđno.
Mlade plivačke nade PK Barok ostvarili su i više od 135 osobnih rekorda, što je izuzetno postignuće. Idući vikend će plivači PK Barok gostovati na dva velika međunarodna mitinga, jedan će se održati u Celju pod nazovim 'Pokal mesta Celja', a drugi, 'Mladost' u Zagrebu.

Komentari