zajednica sportskih udruga varaždin

NATJEČAJ ZA SPORTSKE UDRUGE - prijavite svoje programe i projekte za 2018. godinu

Objavljeno: 17.01.2018. 09:36

Zadnja izmjena: 17.01.2018. 09:44

Foto: Facebook

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina raspisala je Javni natječaj za sufinanciranje programa koji doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu Grada Varaždina u 2018. godini te poziva sportske udruge s područja Grada Varaždina, članice Zajednice, da prijave za bodovanje programe i projekte koji doprinose zadovoljenju javnih potreba u sportu na području Grada Varaždina za 2018. godinu.

Osigurani novac iz proračuna namjenski će se rasporediti za aktivnosti, poslove i djelatnosti od javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2018. godinu, a to se odnosi na poticanje i promociju sporta, provođenje programa tjelesne i zdravstvene kulture djece i mladeži, pojedinaca i ekipa gradskih osnovnih škola, provođenje dijela programa studentskih sportskih udruga Grada Varaždina te provođenje programa treninga i natjecanja sportskih udruga.

Sufinancirat će se i opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša, stručni poslovi u sportu, sportsko-rekreacijske aktivnosti građana, sport osoba s invaliditetom i osoba oštećena sluha, održavanje sportskih objekata i financiranje cijene sata korištenja sportskih objekata te provođenje i financiranje znanstvenih i razvojnih projekata, elaborata i studija o sportu.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju sve sportske udruge sa sjedištem ili prebivalištem u Gradu Varaždinu, članice Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, uz uvjete koji su navedeni u Javnom natječaju, a ponude se podnose u pisanoj formi i dostavljaju poštom preporučeno ili dostavom na adresu Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Graberje 31, 42000 Varaždin, zaključno do petka, 26. siječnja.

Iznimno za programe organizacije sportskih priredbi značajnih za promidžbu Grada Varaždina na državnoj ili međunarodnoj razini te tradicionalne sportske priredbe i natjecanja, programe HOO-a i sportskih zajednica, stimulaciju ekipa i pojedinaca za ostvarene vrhunske rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima te sufinanciranje stručnog usavršavanja, natječaji su otvoreni do 30. studenog.

Javni natječaj za sufinanciranje programa i svi obrasci mogu se pronaći na internetskoj stranici Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina: http://varazdin-sport.hr/javni-natjecaj-sufinanciranje-programa-doprinose-zadovoljavanju-javnih-potreba-sportu-grada-varazdina-2018-godini/. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 091/2211831.

 

Komentari