ATLETSKI KLUB VARAŽDIN

Nakon održanog 1. kola ipak odgođena C(r)oRUNa liga

Objavljeno: 25.03.2020. 20:04

Zadnja izmjena: 25.03.2020. 20:11

S obzirom na novonastalu situaciju uz nove mjere vezane uz koronavirus, iz AK Varaždin obavještavju sve natjecatelje da je  nakon održanog samo 1. kola odgođena virtualna C(r)oRUNa lige.

Broj prijavljenih i onih koji su istrčali 1. kolo pokazuje da je ideja bila kreativna i zanimljiva ali trenutno ipak nije održiva.

"Bez obzira što svojim samostalnim trčanjem i poštivanjem dosadašnjih uputa niste nikoga ugrožavali (a naravno nitko ni vas), mišljenja smo da poštivajući sve naputke Stožera civilne zaštite ligu ipak odgodimo do daljnjeg. Budući da se radi o zaista velikom interesu za natjecanjem na ovaj način, ligu ćemo sigurno nastaviti i završiti u ovom obliku kada se za to stvore uvjeti. Nadamo se da će to biti što prije. Do tog trenutka marljivo trenirajte gdje god možete (u dnevnom boravku, balkonu, na pokretnoj traci, vašem vrtu ili dvorištu - "ma gdje god bili"), ali OSTANITE DOMA. Ipak je to osnovni naputak Stožera i da svi zajedno, odgovorno i čim prije pobijedimo u ovoj "trci" s koronavirusom. Budite vrijedni, marljivi, pozitivni, strpljivi i zdravi jer kad sve ovo bude prošlo, vrijeme za trening i trke bude opet došlo.", poručuju iz AK Varaždin.

Komentari