uoči oproštajne domaće tekme

Nakon dvije uzastopne pobjede Varaždin nabrušen za subotnji derbi s Goricom

Objavljeno: 20.11.2017. 10:10

Zadnja izmjena: 20.11.2017. 10:11

Foto: Željko Porobija

Na današnjoj presici NK Varaždina - kojoj je uz trenera Kovačevića prisustvovao i Leon Mesarić, koji je pogotkom glavom načeo gol Dinama 2 u Maksimiru - moglo se u zraku osjetiti dobro raspoloženje i optimizam pred subotnji meč.

A u goste dolazi HNK Gorica, drugoplasirana momčad koja Varaždincima bježi 7 bodova. I ne treba spominjati koliko bi subotnja pobjeda na domaćem terenu bila značajna. Ne samo zbog oproštajnog nastupa pred domaćom publikom na kraju polusezone. Kovačević je optimist, jer tvrdi - a i rezultati pokazuju - da Varaždin igra bolje s jačim klubovima, koji su spremniji na nadigravanje. 

- Gorica je jaka, imaju našeg bivšeg igrača Šipuša te jednog estonskog reprezentativca. Sigurno da ćemo od 1. minute tražiti pobjedu. Ove 2 pobjede dale su nam podstrek, a ako budemo pravi - sigurno ćemo pobijediti. - optimističan je bio Kova. Utakmica s Goricom igra se u subotu u 13 sati.  A na ovom linku možete pogledati rezime subotnjeg meča s Dinamom. Uz opasku da reporter nije bio sasvim siguran u to je li igrao Varaždin ili Varteks.

 

 

Komentari