NK VARAŽDIN

Napadač Varaždina Fran Brodić: "I nas će se nešto pitati u petak!"

Objavljeno: 04.08.2022. 09:03

Zadnja izmjena: 04.08.2022. 09:04

Fran Brodić, dvadesetpetogodišnji napadač Varaždina, nekadašnji igrač Dinama smatra kako Varaždin s prikazanom igrom ima šanse i protiv Dinama u petak, od 20,00 sati u utakmici 4. kola SuperSport HNL-a.

Brodić je iz Dinama još 2015. otišao u Belgiju gdje je igrao do 2019. Nakon tog dijela sportske karijere vraća se u Hrvatsku i igra za Kustošiju i Goricu te za Varaždin.  

Za sastav aktualnog prvaka Hrvatske kaže da je i najbolja momčad u zemlji, ali da će se i igrače NK Varaždin nešto pitati u petak.

- Rastemo iz utakmicu u utakmicu, sve smo bolji i bolji i nadamo se uzeti neke bodove makar i protiv Dinama, iako je on realno najbolji klub u Hrvatskoj. Međutim, mislim da se i nas nešto pita. Puni optimizma ulazimo u utakmicu, jer smo pokazali da možemo i znamo igrati. Idemo osvojiti neke bodove u petak, najavio je Brodić.

Optimizam u svlačionici

Brodića veseli dobra igra, ali se nada kako će uspjeti i realizirati šanse koje stvaraju pred protivničkim golom.  

- U Puli smo uspjeli zabiti dva gola, a protiv Hajduka smo mogli realno više od dva, ali nismo. Međutim, sigurna sam da će nas dobra igra nagraditi negdje drugdje, možda i već u petak protiv Dinama, optimističan je Brodić.

S obzirom da je igrao u Dinamu osvrnuo se na moguću postavu Dinama u susretu u petak.

- Imaju širok kadar, to nije sporno. Ako uđu igrači koji nisu u prvom planu željet će se dokazati i bit će jako teška utakmica za nas. Ali, isto tako se i mi želimo dokazati, a nema bolje prilike nego protiv Dinama, najavio Brodić.

Varaždin je najgledanija momčad SuperSport HNL-a, a tako će stati i nakon 4. kola, jer se stadion polagano rasprodaje.

- Stvarno je lijepo igrati pred punim tribinama, to nas veseli i zahvaljujem svima u Varaždinu koji dolaze na utakmice dodao je Brodić.    

Susret Varaždina i Dinama igra se u petak, 5. kolovoza s početkom u 20,00 sati a vrata stadiona bit će otvorena dva sata prije.

Komentari