Napokon službeno: Samir Nasri u Manchester Cityu

Objavljeno: 23.08.2011. 15:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Manchester City svoje redove u ovom prijelaznom roku ojačao je i drugim igračem iz Arsenala. Nakon Gaela Clichyja, u redove Građana stigao je i Samir Nasri. O transferu 24-godišnjeg Francuza govorilo se već neko vrijeme, a danas je stigla i službena potvrda, piše Maj Gašparac za SportNet.

Samir Nasri novo je pojačanje Manchester Cityja. 24-godišnji Francuz tako će, umjesto putovanja s Arsenalom u Italiju na uzvratnu utakmicu pretkola Lige prvaka protiv Udinesea, napustiti redove londonskog kluba i zaputiti se prema Manchesteru, potvrđeno je na službenoj stranici Topnika.

Francuz je jutros trenirao s Arsenalom, no ubrzo se zaputio prema Manchesteru gdje će se podvrgnuti liječničkom pregledu, finalizirati dogovor i potpisati ugovor s Građanima. BBC navodi kako je vrijednost transfera 25 milijuna funti.

Trener Cityja Roberto Mancini izjavio je prije par dana kako dugo vremena prati Francuza te da se nada kako će njegov transfer biti ubrzo realiziran, a vlasnici kluba su mu ispunili želju.

Nasri je karijeru započeo u Marseilleu, a u Arsenal je prešao 2008. godine. Za Topnike je nastupio 86 puta i postigao 18 pogodaka.


Izvor: hrsport.net

Komentari