ulaže se dodatnih 44 milijuna kuna

NASTAVAK OBNOVE Energetski će se obnoviti pet zgrada Specijalne bolnice u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 11.01.2020. 11:22

Zadnja izmjena: 11.01.2020. 11:31

Nastavlja se energetska obnova Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, pa će tako u utorak ravnatelj bolnice Denis Kovačić potpisati ugovor s izvođačem radova, tvrtkom Radnik d.d. iz Križevaca.

Ovoga puta u energetsku obnovu idu zgrada Terme, Konstantinov dom, Hidroterapija Terme i Konstantinova kupelj te zgrade Lovrina kupelj. Ukupna vrijednost ugovora o izvođenju radova je 44,2 milijuna kuna, od čega se 35,8 milijuna kuna odnosi na skup zgrada Terme, Konstantinov dom, Hidroterapija Terme i Konstantinova kupelj, a 8,4 milijuna kuna na Lovrinu kupelj.

Ukupna vrijednost projekta energetske obnove skupa zgrada Terme, Konstantinov dom, Hidroterapija Terme i Konstantinova kupelj je 42,2 milijuna kuna, od čega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira s 21,5 milijuna kuna. Ukupna vrijednost projekta energetske obnove zgrade Lovrine kupelji je 8,2 milijuna kuna, od čega se 4,1 milijun kuna financira iz EU fonda. Ostatak novca u oba projekta izdvojit će Specijalna bolnica.

Komentari