KLAMPOTIC LIGA

Nastavlja se uzbudljiva borba za vodeće pozicije u Klampotic ligi

Objavljeno: 03.02.2020. 10:09

Zadnja izmjena: 03.02.2020. 10:10

U subotu je drugi dio Klampotic lige otvoren pobjedom Yuga Int. sa 5:0 nad Asevima dok je u drugoj utakmici ekipa Epicentra Cestice svladala vodeći Caffe bar 5 sa 5:3 i samim time zahuktala borbu za prvo mjesto.

Poraz Caffe bara 5 iskoristila je ekipa Caffe bara „Kapelica“ Trpači koja je s 8:2 napunila mrežu ekipe Golipaci i primaknula se na samo bod od Caffe bara 5. MNK Kolarovec je s dvije pobjede od 5:3 i 10:6 nad MNK Lovrečanom i MNK Vrtovima zacementirao treću poziciju.

Pekarnica Leskovar u subotu je ostvarila polovičan uspjeh u kojem je sa 5:2 pobjedila MNK Vrtove dok su sa tijesnih 4:5 poraženi od Caffe bara „Kapelica“ Trpači. U svojem drugom susretu Caffe bar 5 je također sa tijesnih 3:2 svladao Yugo Int. i tako zadržao bod prednosti. Epicentar Cestica nakon pobjede nad vodećom ekipom svoj pobjednički niz nastavilo je i protiv MNK Lovrečan s 5:4 dok je svoj negativan niz prekinula ekipa Golipaci koja je s 9:2 svladala Aseve.

Preokret

U nedjelju novo kolo otvoreno je veoma tvrdom utakmicom između ekipa Asevi i MNK Lovrečan u kojem je preokretom do pobjede stigao MNK Lovrečan s 2:1. U derbiju kola Caffe bar 5 svladao je Pekarnicu Leskovar s 4:1 dok se Caffe bar „Kapelica“ Trpači lako obračunao sa ekipom MNK Vrtovi slavljem od 6:1. U ostalim susretima Epicentar Cestica pobijedio je Yugo Int. s 4:0 dok je MNK Kolarovec slavio nad ekipom Golipaci s 3:2.

Komentari