Navijači bijesni na Modrića, Harry popušta za 35 milijuna?

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 12.07.2011. 08:44

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Luka Modrić i dalje je glavna zvijezda prijelaznog roka u Engleskoj, a engleski mediji pišu da je Harry Redknapp naglo promijenio mišljenje te da je ipak spreman prodati hrvatskog reprezentativca.

– Kad je o Harryju riječ, dođe li ponuda od 35 milijuna funti, on će je sigurno vrlo rado prihvatiti. Velik je to novac, a ionako nema smisla imati nezadovoljnog igrača u svlačionici – prenio je za Goal.com razmišljanja trenera Spursa njegov neimenovani suradnik u klubu.

The Sun pak navodi da su u klubu pobjesnili nakon Modrićevih izjava da je Levy izigrao njihov džentlmenski dogovor te da mu je čak i prijetio klupom. Navodno Harry Redknapp nije mogao očima vjerovati kad je čitao što je Modrić izjavio, dok je predsjednik Levy toliko pobjesnio da je odbio bilo što komentirati.

Na Modrića su jako ljutiti i Tottenhamovi navijači, pa su ga na forumu nazvali izdajicom koji se kleo u Tottenham, a sada ga silom želi napustiti. Jedan ljutiti navijač Luku je nazvao idiotom. Našem reprezentativcu ovih dana sigurno neće biti lako na treninzima Tottenhama, no uskoro bi ipak mogao promijeniti sredinu. Chelsea je zasad najuporniji, no trebat će izdvojiti puno više od posljednje službene ponude koja je iznosila 22 milijuna funti.

Prema pisanju Sky Sporta, hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa mogao bi ostati na Otoku. Pletikosu, koji je proteklu sezonu odradio na posudbi u Tottenhamu te odigrao samo jednu utakmicu, njegov bi klub Spartak iz Moskve želio prodati. Zato je Stipu poslao u Glasgow, gdje će idućih nekoliko dana provesti na probi u škotskom Celticu.

Vedran Ćorluka vrlo bi lako nakon ljeta mogao ostati jedini Hrvat u Spursima jer blizu je odlaska i Niko Kranjčar. Britanski mediji pišu da se u igru opet vratila Roma, a da je za Niku vrlo zainteresiran i Liverpool.

Komentari