seha i premijer liga

Ne propustite doći sutra u Arenu i uživati u rukometnoj večeri s dvije vrhunske utakmice

Objavljeno: 15.12.2017. 10:18

Zadnja izmjena: 15.12.2017. 10:19

Za sve one koji vole rukomet sutra u Areni je prava poslastica za kraj kalendarske godine - jer će moći gledati čak dvije vrhunske utakmice. Na parket izlaze i PPD Zagreb a onda i GRK Varaždin.

Naši 'domaći gosti' iz Zagreba u 18 sati opet igraju susret SEHA lige - ovaj put protiv srbijanskog prvaka Vojvodine iz Novog Sada. Nakon što su u srijedu - također u Areni Varaždin - nadvladali Tatran iz Prešova, Zagrepčani su na 3. mjestu SEHA lige, s izgledima da na kraju zauzmu i 2. mjesto.

Motivirani gosti

Vojvodina je na posljednjem mjestu SEHA lige, ali s izgledima da - u slučaju pobjede u Varaždinu - skoči za 2 mjesta. Realno je očekitvati pobjedu Zagrepčana, ali sigurno neće biti lako protiv načelno kvalitetne novosadske momčadi, kojoj će motiv biti čupanje s dna ljestvice. U 20 sati naši varaždinski rukometaši dočekuju Umag, a pobjeda ih može čak i vratiti na vrh Premijer lige - na koju su i bili prije nekoliko kola.

Umag zaostaje za Varaždinom tek 1 bod i svakako da imaju motiva pružiti sve od sebe i pridružiti se vodećim momčadima. U svakom slučaju, i PPD Zagrebu i GRK Varaždinu dobro će doći potpora publike. Ulaznica još ima, prodaju ih Marocchino2, Grofica Marica i Picabia. U Areni ćete za moći kupiti ulaznice od sutra u 17 sati. Dođite i uživajte u uzbudljivim utakmicama.

Komentari