Slavlje

Nedeljanec deklasirao Dubravku kolo prije kraja i osigurao naslov prvaka u Prvoj županijskoj ligi!

Objavljeno: 05.06.2016. 20:30

Foto: Arhiva

Nedeljanec nas veže i spaja, orilo se danas u Nedeljancu gdje je istoimeni domaćin proslavio naslov prvaka u Prvoj županijskoj ligi. 

Nedeljančani su kolo prije kraja prvenstva pobijedili Dubravku s uvjerljivih 9:0 i tako stigli do ovogodišnje titule.

Poveli su nogometaši Damira Maretića preko Dubravka Kišića u 4. minuti, na 2:0 povisio je Dominik Bistrović dvije minute kasnije, a već u 8. minuti Petar Rog povisio je na 3:0. Kišić je bio strijelac u 20. minuti, tri minute kasnije Bistrović je povisio na 5:0 te se tim rezultatom otišlo na odmor. 

Ni u drugom dijelu Nedeljančani nisu imali milosti za nogometaše Dubravke. U 57. strijelac je bio Petar Kocijan, u 80. Jurica Hanžek zabio je za 7:0, tri minute kasnije Filip Štefulj zabio je osmi gol domaćih, a konačnih 9:0 postavio je isti igrač u 88. minuti. 

- Osigurali smo naslov uz odličnu igru i dobro raspoložene strijelce. Kroz cijelu sezonu smo bili kao jedno i imali nešto posebno te je to tajna uspjeha - rekao je Petar Rog, veznjak Nedeljanca. 

Ostali susreti

U preostalim utakmicama Ivančica je pobijedila Rudar 47 3:2, drugoplasirani cestički Polet Slogu 5:1, dok je trećeplasirana Bednja deklasirala Čevo 11:2. Orač i margečanska Mladost odigrali su 2:2, kao i Plitvica i Obreš u Selniku, a šemovečka Mladost bila je bolja od Drave 3:0. 

Komentari