Nicolas Anelka u Besekovom Shanghai Shenhua

Objavljeno: 12.12.2011. 17:18

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: baldingcelebrities.com

Kineski Shanghai Shenhua postigao je dogovor s londonskim Chelseajem i francuski napadač Nicolas Anelka u siječnju će pristupiti novom klubu. Francuz će potpisati dvogodišnji ugovor te pokušati pripomoći klubu da nadmaši osvajanje 11. mjesta iz prošle sezone kluba u kojem je donedavno dirigenski palicu imao Varaždinac Dražen Besek, trenutno čeka poziv iz Kine...

Dražen Besek ugovor mu je istekao u prosincu, a hoće li sljedeće godine voditi Anelku na kineskim terenim vidjet ćemo.

Proteklih tjedana Nicolasa Anelku povezivalo se s kineskim klubom Shanghai Shenhua, a nakon što su igrač i kineski prvoligaš potvrdili da su pregovori u tijeku stigla je i potvrda dogovora s engleskim Chelseajem, klubom kojeg je spomenuti napadač trenutno član.

Klubovi su postigli dogovor i u siječnju će se Anelka priključiti klubu iz Šangaja. Potpisat će dvogodišnji ugovor, a prema raspoloživim informacijama zarađivat će 175 tisuća funti tjedno.

Prošle godine Shanghai Shenhua je osvojio 11. mjesto u prvenstvu, a s ovakvim zvučnim pojačanjem zasigurno u budućnosti cilja na više domete. Također, vrijedi dodati kako se spominje i kontakt nekolicine kineskih klubova s Didierom Drogbom, nakon što je igrač iz Obale Bjelokosti odbio produžiti ugovor s engleskim klubom.

Izvor: sportnet.hr

Komentari