Niko Kranjčar uspio oduševiti Harrya Redknappa

Piše: evz/tportal

Objavljeno: 19.08.2011. 11:59

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Drago Sopta/ Cropix

Nogometaši Tottenhama do vrha su u Edinburghu napunili mrežu Heartsa u prvoj utakmici zadnjeg kruga kvalifikacija za Europsku ligu. 'Spursi' su pobijedili 5:0, a izvrsnu partiju pružio je hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, prenosi nam tportal.

Čak pet golova utrpao je Tottenham Heartsu u Edinburghu. Od tri hrvatska igrača u redovima 'spursa' jedini je igrao Niko Kranjčar, a ono što je pokazao u toj utakmici oduševilo je trenera Harryja Redknappa.

-Niko Kranjčar je bio briljantan u veznom redu. Istina, nikad ga ne koristim na toj poziciji. Protiv Heartsa je igrao u sredini terena i vidjelo se da uživa. Zajedno s Van der Vaartom bio je fenomenalan-kazao je Redknapp.

Pitanje je samo hoće li ta predstava u Škotskoj natjerati Redknappa da više koristi Kranjčara koji je već nekoliko puta najavljivao svoj odlazak s White Hart Lanea nezadovoljan minutažom.

Bilo je priča o tome da bi Kranjčar mogao otići u Sunderland, no vjerojatnije je to da će klub stopirati odlazak hrvatskog reprezentativca ukoliko Modrić ipak ode u Chelsea.

Izvor: tportal.hr

Komentari