ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

NK Mladost iz Varaždinskih Toplica uspješno završio polusezonu

Objavljeno: 28.11.2019. 09:15

Zadnja izmjena: 28.11.2019. 09:24

Vodstvo NK Mladost varaždinske Toplice zahvaljuje igračima i svima u klubu na uspjepno završenoj polusezoni.

"Ovom objavom htjeli bismo Vam zahvaliti na trudu kojeg ste pokazali na svakom treningu, ekipnoj snazi i želji za pobjedom na svakoj utakmici, klapskim pristupom pred navijačima poslije svake tekme i radničkim rukama kada je trebalo zasukati rukave i fizički od delati posel u klubu." piše u objavi namijenjenoj igračima seniorskog sastava ali i svima u klubu koji su svojim aktivnostima doprinijeli da klub funkcionira. "Od kada je stvorena vaša mala klapa, ljudi su prepoznali vaše zajedništvo na terenu i van terena, tako da se u zadnjih nekoliko mjeseci u Toplicama na veliko počelo pričati o Vama, našem klubu i planovima za budućnost NK "Mladost". Pozitivan stav seniora i kluba simpatizeri nagrađuju odlaskom na utakmice i davanjem potpore klupskim infrastrukturnim projektima. Seniori, Vi ste ogledalo zdravog kluba i to prepoznaju svi u topličkoj grabi i van nje. Hvala Vam na dosadašnjoj požrtvovnosti, odmorite, uživajte preko zime i vidimo se u proljeće." piše uz pozdrav i zahvalu svima.

NK Mladost (VT) natjecala se u 3. ŽNL Skupina Varaždin i tijekom jesenskog dijela sezone postigli su šst pobjeda, pet remija a doživjeli su samo jedan poraz. Prvenstvena ljestvica 3. ŽNL Skupina Varaždin na kraju polusezone izgleda ovako:

Seniorska ekipa 

Na fotografiji Karla Gerića seniorska ekipa NK Mladost UVT). Gornji red s lijeva: Krunoslav Juričinec, Antonio Bahat, Goran Ivanušec, Ivan Bebek, David Pantaler, Borna Matkun, Zlatko Planinc, Vlado Bartolić (trener). Donji red s lijeva: Boris Levatić, Sebastijan Vugrinec, Josip Tomić, Florijan Kos, Sebastijan Pecik (kapetan), Marko Vuk, Dino Klopotan. Odsutni (ozlijeđeni) igrači seniorske momčadi: Goran Besak, Marko Horvatić, Dragan Vusilović, Adam Ban, Mihael Bešenić, Marko Jurinec, Hrvoje Loborec, Bruno Mihalić, Vedran Mihalić, Luka Gluhak.

U klubu se nastavlja rad i to pogotovo s mlađim uzrasnim kategorijama održavanjem treninga i prijateljskih nogometnih utakmica.

Komentari