NK NOVI MAROF

NK Novi Marof pojačan kreće u novu sezonu

Objavljeno: 08.08.2022. 11:53

Zadnja izmjena: 08.08.2022. 12:56

NK Novi Marof kreće pojačan u novu sezonu, u kojoj će se natjecati u Elitnoj ŽNL ŽNS Varaždin. 

Ukratko o rosteru  seniorske momčadi:

Odlasci - Matija Lučić, Tomislav Degač, Valentino Bečeheli

Dolasci - Domagoj Petrinjak, Domagoj Šantek, Karlo Šilinić

Odlasci

Matija Lučić - Nakon dvije i pol godine orišao je jedan od stožernih igrača te jedan od „dobrih duhova“ svlačionice. Matija je svojim igrama, pogodcima, asistencijama te zalaganjem pridonio odličnoj prošloj sezoni u kojoj su došli do polufinala županijskog kupa, ali isto tako i do ulaska u Elitnu ligu. 

Tomislav Degač - Također jedan od stožernih igrača koji je svojim pogodcima i asistencijama pridonio prošlogodišnjem uspjehu kluba. 

Valentino Bečeheli - izlazni junior koji je upisao nekoliko golova i asistencija i za seniorski sastav te pružao odlične igre. 

Dolasci

Domagoj Petrinjak - Domagoj dolazi iz NK Gornje Rijeke te je došao napraviti konkurenciju „među vratnicama“. Domagoj je od početka priprema s ekipom te je upisao i dva nastupa u pripremnim utakmicama. 

Domagoj Šantek - iz prošlogodišnjeg prvaka Četvrte NL Varaždin- Čakovec, ekipe NK Bednje iz Beletinca, dolazi Domagoj Šantek. Domagoj je došao pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji. Zbog poslovnih obaveza Domagoj se pridružio momčadi tek nedavno, te je odigrao samo jednu prijateljsku utakmicu. 

Karlo Šilinić - Karlo dolazi iz ekipe NK Strmec Bedenica. Karlo je od početka priprema s momčadi te je upisao već dva nastupa za klub u pripremnim utakmicama. Karlo će svakako pojačati konkurenciju u napadu. 

U novoj sezoni NK Novi Marof ima i novog sportskog direktora, bivšeg igrača kluba Nikolu Šivaka. Nikola je prihvatio ovu ulogu početkom ove sezone. Nikola je već nekoliko godina dio kluba pa dobro poznaje situaciju u momčadi. 

Komentari