NK VARAŽDIN

NK Slaven Belupo i Zekić nikako ne 'leže' NK Varaždin i Kovačeviću

Objavljeno: 26.01.2023. 16:30

Zadnja izmjena: 27.01.2023. 08:42

Foto: Arhiva

Sutra od u prvom susretu 19. kola SuperSport HNL-a u Varaždinu gostuje Slaven Belupo.

U prvim najavama susreta istaknuto je da je u dosadašnja dva prvenstvena susreta Varaždin izgubio od Slaven Belup identičnim rezultatom 0:1, odnosno 1:0. Ali, treba podsjetiti da je Varaždin još jednom izgubio od Slaven Belupa i to u prijateljskom susretu, u sklopu priprema krajem 2022. godine. Tada, u prijateljskom i pripremnom susretu protiv Slaven Belupa u Koprivnici, na Gradskom stadionu Ivan Kušek - Apaš, bili su bolji domaćini rezultatom 2:1. Jedini gol za Varaždin postigao je tada Domjanić, a golove za Slaven Belupo postigli su Krstanović i Bašić. Iako je to bio prijateljski susret može se reći da Varaždin ima problem sa Slaven Belupom.

Trener NK Varaždin Mario Kovačević ističe iskustvo njihovih igrača, koji imaju dugi staž u prvoligaškom nogometu.

Nova taktika

- Imaju Krstanovića, Božića, Kvržića, Mudražiju, Marinu i druge koji ni sami ne znaju koliko prvoligaških utakmica su odigrali. Imaju dobar napad, odličnog trenera i mi smo svjesni tih činjenica, ali došlo je vrijeme da pobijedimo. Zaista vjerujem da možemo pobijediti i osvojiti tri boda, najavio je Kovačević sutrašnji susret koji počinje u 17,00 sati na Gradskom nogometnom stadionu Varaždin.

- Ako damo gol, oni će se morati malo otvoriti i izaći, pa bi nam tada trebalo biti lakše, izjava je to Kovačevića koja možda najavljuje i sutrašnju taktiku. Za veliki i agresivni pritisak na početku susreta sigurno bi ima dobro došla i podrška s tribina, pa pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje nogometa da ih podrže na putu do osvajanja novih prvoligaških bodova.

Komentari