NK VARAŽDIN GOSTUJE U SOLINU

NK Varaždin danas gostuje u Solinu u utakmici za povratak na pobjednički put prema cilju sezone

Objavljeno: 29.09.2018. 08:22

Zadnja izmjena: 29.09.2018. 08:27

Danas NK Varaždin igra u Solinu od 16 sati susret 6. kola 2. HNL s ekipom NK Solina.

Riječ je o još jednom teškom gostovanju s obzirom na protivnika i broj ozljeda kod Varaždinaca. Solin je u prošlom kolu izgubio 3:2 na gostovanju kod Šibenika i trenutno su deveta ekipa prvenstve s dvije pobjede, jednim neriješenim susretom i dva poraza, dok je Varaždin i dalje prvi, bez obzira na poraz od Kustošije.

Trener Varaždinaca zabrinut je za posljednju liniju svoje ekipe zbog serije ozljeda. Seniće se ozlijedio dok najvjerojatnije ni Martinaga neće konkurirati za prvi sastav protiv Solina. Nisu sigurni niti Stolnik, Miklići i Benko.

Susret sa Solinom igra se danas s početkom u 16 sati, a Vraždinci su na ovo gostovanje otišli kao prvolasirana ekipa 2. HNL bez obzira na prošlotjedni poraz od Kustošije. 

Jučer je već odigrana prva utakmica 6. kola u kojoj je Hrvatski dragovoljac pobijedio BSK 1:0. Danas se još sastaju Dinamo II - Kustošija (14:30 sati), Zadar - Dugopolje (16 sati) i Međimurje - Lučko (19 sati). Sutra igraju Osijek II - Hajduk II (14 sati) i Šibenik - Sesvete (17 sati).

 

Komentari