trenutno su peti na ljestvici

NK Varaždin počeo pripreme za nastavak sezone - evo novosti iz kluba

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.01.2018. 10:37

Zadnja izmjena: 15.01.2018. 10:37

Foto: Luka Šalamun

NK Varaždin danas je održao medijsku konferenciju povodom nastavka sezone u 2. HNL. Podsjetimo, Varaždinci su nakon odigranih 19 kola s 27 bodova peti na ljestvici. 

Kako kaže predsjednik kluba Stjepan Cvek, optimizam za nastavak prvenstva je veliki jer Varaždin ima dobru momčad. Što se igračkog kadra tiče, za sada sve ostaje isto, a poručuje kako se radi na tome da se dovede još igrača koji bi osnažili momčad. 

- U pitanju su prvoligaški igrači, ali sada još malo moramo pričekati da vidimo što će biti iz svega toga - rekao je Cvek i dodao kako je želja dovesti centarfora i mlađeg veznog igrača.

Prema riječima trenera Marija Kovačevića, cilj je biti na vrhu druge lige, te treba maksimalno iskoristiti sedam tjedana priprema koliko je ostalo do početka nastavka prvenstva. Što se priprema tiče, osim treninga, u planu su i pripremne utakmice. 

- 27. siječnja imamo dogovorenu jednu utakmicu s mađarskim drugoligašem, pa zatim s Rudešom, Ljutomerom, slovenskom Murom, Zagrebom i Pitomačom - najavio je trener Kovačević i dodao kako će za generalnu probu pokušati pronaći još jači klub za pripremnu utakmicu.

 

Komentari