Stigla pojačanja

NK Varaždin u srijedu započinje pripreme

Objavljeno: 18.07.2016. 14:03

Zadnja izmjena: 18.07.2016. 14:04

Foto: Marko Lukavečki

Trećeligaš Varaždin u srijedu, 20. srpnja, kreće s pripremama za novu sezonu. Nova uprava kluba vrlo je ambiciozna i najavljuje pohod na Drugu ligu. Postojećem igračkom kadru, u kojem su najzvučnija imena od prošle sezone Jertec i Jagačić, pridružit će se veterani Režić i Šafarić, zatim Ivan Conjar, Matija Kolarić i Leonard Vuk. No to nije konačna lista pojačanja jer se pregovara još s trojicom igrača.

Prvu momčad na pripreme će povesti dosadašnji trener u omladinskoj školi Miljenko Telebar, koji je seniore NK Varaždina vodio u dvije posljednje prvenstvene utakmice nakon odlaska Marija Ružića. Za sada su dogovorene četiri pripremne utakmice. Već 28. srpnja, s početkom u 19 sati, na stadionu Varteksa gostovat će saudijski prvoligaš Al Nassr kojeg odnedavno vodi Zoran Mamić. Dva dana kasnije, 30. srpnja, u Varaždinu će gostovati Bjelovar, 2. kolovoza stiže Samir Toplak sa svojim Interom i 7. kolovoza slovenski trećeligaš Mura.

I još jedna novost za kraj. Voditelj škole nogometa NK Varaždina opet će biti Damir Jagačić koji je posljednjih godinu dana proveo u Rijeci kao trener kadeta.

Komentari