1. HNL

Varaždin danas igra protiv Rijeke, evo kako će se regulirati promet

Objavljeno: 25.11.2023. 08:55

Zadnja izmjena: 25.11.2023. 08:56

U subotu s početkom u 15 sati u Varaždinu, na gradskom stadionu odigrat će se nogometna utakmica 16. kola SuperSport HNL, između NK Varaždin i HNK Rijeka.

Iz Policijske uprave varaždinske obavještavaju kako će ulaz u stadion biti će otvoreni od 13 sati. Radi izbjegavanja gužvi, pozivamo posjetitelje da na vrijeme krenu prema stadionu te da poštuju upute i pravila organizatora te upozorenja i upute policijskih službenika u prometu i na stadionu. Sve ulaznice su personalizirane i prilikom ulaska provjeravaju se barkod čitačima. U vremenu od 13 do 18 sati prema potrebi zatvoriti će se Zagrebačka ulica od raskrižja s ulicom Frana Supila i Gospodarskom ulicom.

Iz smjera grada bit će dozvoljen prolaz gledateljima koji dolaze na utakmicu, do skretanja za Tehnološki park, i to samo poradi parkiranja o okolnim parkiralištima. Molimo ostale sudionike u prometu da koriste zaobilazne ceste. Iz PU varaždinske preporučaju posjetiteljima koji dolaze svojim vozilima na utakmicu, da koriste parkirališta kod gradskih bazena i Tehnološkog parka u Zagrebačkoj ulici te prostor Autokluba Varteks. Ulaz na parkiralište Autokluba Varteks iz smjera Gospodarske ulice, bit će za navijače gostujućeg kluba dok će za sve ostale biti ulaz iz Biškupečke ulice. Na ulazima u stadion zaštitarska služba provodi sigurnosne provjere.

Komentari