nogomet se vraća u varaždin

eTV: NK VARAŽDIN U SUBOTU NA SVOM TERENU Kapetan Šimek pršti optimizmom - a mi dijelimo ulaznice za utakmicu

Objavljeno: 23.08.2017. 09:15

Zadnja izmjena: 23.08.2017. 09:39

Foto: Viktor Hranić

Ove subote u 20 sati čeka nas, možemo slobodno reći, povijesni meč NK Varaždina. Na svom će terenu odigrati prvi meč u Drugoj HNL protiv zagrebačke Kustošije. Mi smo za tu utakmicu svojim čitateljima omogućili 2 puta 2 ulaznice.

Nakon gostovanja u Novigradu gdje su odigrali 1:1 i osvojili svoj prvi drugoligaški bod, naši dečki pršte optimizmom uoči prvog drugoligaškog  meča na svom terenu.

'Novi početak'

U goste im dolazi zagrebačka Kustošija, koja je u prvom kolu izgubila od Hajduka š.d.d. s 2:0. 

- NK Varaždin sada vode neki novi ljudi i ekipa je bolja od one koja je bila kad se tadašnji Varteks raspadao. Ovo je za nas novi početak, imamo većinom domaće igrače koji su već igrali zajedno. - objašnjava svoje razloge za pozitivna očekivanja kapetan momčadi Karlo Šimek, koji se sa starom upravom svojedobno nije rastao u dobrimo odnosima, budući da mu nisu isplatili plaću. Ipak, iako je optimist a Varaždince se uz Goricu smatra glavnim favoritima za osvajanje prvenstva, Šimek pomalo i spušta gas.

- Bitno je da se  momčad sada stabilizira, ne treba se na nas staviti imperativ osvajanja prvog mjesta ili plasmana u Prvu ligu. - kaže nam Šimek, zadnji vezni igrač koji umije i zabiti gol. Možda je i dodatna kvaliteta ove momčadi upravo u tome što obrambeni igrači poput Šimeka i Prahića znaju otići  naprijed i u maniri pravih napadača zabiti gol.

- Naravno da hoću zabiti, to i jest smisao igre. - odgovara Šimek, a ovdje imate kratki i simpatični eTV prilog u kojemu zajedno s Lukom Jagačićem poziva navijače na utakmicu.

Ulaznice za vas

NK Varaždin poziva navijače na utakmicu - ali i dijeli ulaznice. Za naše je čitatelje osigurano 2 puta 2 ulaznice. Evo što trebate uraditi ukoliko želite ući u konkurenciju za ulaznice.

1. Lajkajte Facebook stranicu portala eVaraždin (ako kojim slučajem još niste)

2. Šerajte objavu na svom profilu

3. Ispod članka na fejsu tagajte osobu s kojom biste htjeli otići na utakmicu.

Za vas koji ne uspijete dobiti besplatne ulaznice ostaje mogućnost njihove kupnje po cijeni od 20 i 30 kuna. Vjerujemo da će vas doći puno i da ćemo promatrati i prvu pobjedu NK Varaždina u Drugoj HNL. Usput dodajemo i da su Varaždinci danas u Iloku, igraju Hrvatski kup i očekuju prolaz. Kako nam je rekao Šimek - sve ispod pobjede bi bilo vrlo neugodno iznenađenje. A dvije pobjede u nekoliko dana - što realno možemo očekivati - označile bi trijumfalni povratak nogometa u Varaždin.

 

Komentari