sad je cibalia na redu

NK VARAŽDIN UOČI NOVOG IZAZOVA Žal za subotnjim remijem prolazi, sve misli sada su usmjerene prema Kupu

Objavljeno: 16.10.2017. 10:50

Zadnja izmjena: 16.10.2017. 10:56

Foto: Željko Porobija

Novigrad i remi koji i dalje ostavlja pomalo gorak okus - osobito zbog poništenog gola Golubara - danas su već prošlost. Varaždinci su u mislima već okrenuti prema srijedi, kad ih očekuje odgođena utakmica 1/16 kupa s vinkovačkom Cibalijom.

U klubu i dalje smatraju da je gol Golubara bio regularan - a da je neopravdano poništen zbog pasivnog zaleđa Glavice.

- Krenula bi utakmica drugačije, ovi bi se morali otvoriti... - komentira trener Kovačević. Ali više nemaju vremena razmišljati o tome - Cibalia je pred vratima, a utakmica u srijedu otvara nove mogućnosti.

Poseban ugođaj u srijedu

Eventualni plasman u osminu Kupa već bi bio uspjeh, imajući u vidu da je Cibalia prvoligaš. Popularni Kova sasvim opravdano hvali narednog protivnika.

- Vidim da su se stabilizirali, pojačavaju se, dobro su odigrali u Splitu. Morat ćemo biti pravi. Favoriti su, ali mi se nećemo predati. - objektivan je Kova, dodajući kako su Vinkovčani u prednosti jer su imali i jednotjednu pauzu, ali i zbog stalnih problema Varaždinaca s ozljedama. Sačer i Drožđek prekosutra ne izlaze na teren, pod upitnikom je Petrović, a optimizam mogućnost da zaigra Vuk i volja koju pokazuje Jertec da se konačno vrati u prvu momčad.

- Vjerujem kako će kako bude vrijeme prolazilo da ćemo se dići iznad prosjeka Druge HNL. - završava optimistično Kova. Utakmica se igra u srijedu u 18 sati pod reflektorima - što bi trebalo dati dodatan ugođaj ovoj i inače zanimljivoj utakmici. Koja, dakako, neće završiti neriješeno - a mi se nadamo našoj pobjedi.

Komentari