NK VARAŽDIN

NK Varaždin večeras treba podršku s tribina

Objavljeno: 30.09.2022. 08:50

Zadnja izmjena: 30.09.2022. 08:55

Večeras se nastavlja SuperSport HNL,  utakmicom 11. Kola između Varaždina i Istre 1961. Obje momčadi u utakmicu ulaze u dobroj formi te svi ljubitelji nogometa očekuju dobru i zanimljivu utakmicu u kojoj će prevladavati napadački nogomet.

Kod Varaždina je reprezentativna pauza iskorištena za uigravanje igrača koji su se priključili klubu pred kraj prijelaznog roka. Trener Mario Kovačević, zadovoljan je s pokazanim.

- Reprezentativna pauza i ove dvije prijateljske utakmice poslužile su i za uigravanje igrača koji su nam se kasnije priključili. Tako da vidimo na koga možemo računati u ovih još mjesec i pol, do kraja polusezone. Mi smo i prije igrali dobar nogomet, ali zbog ozljeda i kartona moramo mijenjati. Međutim, siguran sam koji god igrač dobio priliku da će je iskoristiti na najbolji mogući način, dodao je Kovačević.

Cilj je nametnuti se

Varaždin je Istru 1961 pobijedio u 2. kolu, ali oni naglašavaju kako tada nisu bili kompletirani te da su sada puno bolja momčad. Isto tako još uvijek ih „boli“ jedanaesterac dosuđen za Varaždin, te smatraju kako su u toj utakmici zaslužili remi. Trener Varaždinaca Mario Kovačević, međutim hvali igru gostiju u posljednjih nekoliko kola.

- Meni se jako sviđa kako igra Istra 1961, slično kao i mi. Trener im je tu od pošle godine, a njihov sportski direktor je ove godine pogodio s pojačanjima, posebno u fazi napada. Oni su mlada ekipa, Ante Erceg im je donio tu potrebnu razliku. Opasna su ekipa i morat ćemo biti jako oprezni, posebno su opasni u fazi napada. Ali, mi se pripremamo samo za njih, fokus je na Istri 1961 pa vjerujem da ćemo njihove dobre stvari uspjeti spriječiti. Mi igramo doma, i kod mene je uvijek naglasak na mojoj ekipi, jer želim da se nametnemo i u otvorenoj utakmici da mi slavimo pred našim navijačima, naglasio je Kovačević.

Utakmica 11. kola SuperSport HNL-a između Varaždina i Istre 1961 igra se večeras, 30. rujna na varaždinskom gradskom stadionu s početkom u 18,00 sati. Cijene ulaznica su 70 kn za Zapad Sredina, te 50 kn za tribine Lijevo i Desno.

Komentari