NOGOMETNI KLUB VARTEKS

NK Varteks, jesenski prvaci MŽNL Čakovec - Varaždin počeli s pripremama

Objavljeno: 27.01.2019. 09:00

Foto: NK Varteks

Na igralištu u Hrašćici, NK Varteks krenuo je s pripremama za nastavak sezone. Podsjetimo, Varteks je jesenski dio prvenstva završio kao vodeća ekipa MŽNL Čakovec-Varaždin s osvojenih 38 bodova u 15 odigranih utakmica.

U prijelaznom roku klub je napustio Ivan Novoselec koji je otišao u drugoligaš Međimurje, dok su klub za sada pojačali povratnici Neven Vukman i David Sušac.

Na današnjem treningu okupili su se svi igrači osim zbog ozljede odsutnog Dominika Broza, te radi privatnih obaveza odsutnih Luke Domjana i Luke Modrića. Trener Želimir Orehovec tako će ove sezone moći računati na sljedeće igrače: Benković Karlo, Broz Dominik, Domjan Luka, Domjan Mihael, Jurić Manuel, Karić Veldin, Kocijan Matija, Kuhar Matija, Kukec Fran, Liber Bruno, Malarić Marin, Mihalić Patrik, Modrić Luka, Nježić Romano, Orehovec Nenad, Pakšec Robert, Radić Borna, Radić Bruno, Sušac David, Šenkiš Matija, Šoštarić Tihomir, Trstenjak Darko, Vukman Neven, Vuković Daniel i Žganec Silvestar.

Cilj kluba ostao je isti kao na početku sezone - povratak u 3.HNL. S obzirom na prvo mjesto u jesenskom dijelu prvenstva, kao novi cilj nameće se svakako ulazak u ligu više s prve pozicije prvenstvene ljestvice. Iz uprave kluba unatoč jakom prvenstvu i kvalitetnim protivnicima vjeruju kako je prvo mjesto moguće zadržati do kraja sezone, te su uvjereni kako će Bumbari dati sve od sebe da tako i ostane. Za razliku od ljetnih priprema, trener Orehovec sada računa na više igrača i motiviraniju ekipu , te vjeruje da su spremni ponoviti odlične partije kao u jesenskom dijelu prvenstva s kojima rezultat ne bi trebao biti upitan.

Kapetan Bumbara, Romano Nježić, napominje kako će nakon odrađenih priprema ekipa usavršiti segmente igre u kojima možda nisu bili najbolji na jesen, te smatra kako uz podršku navijača Varteks u svakoj utakmici mora ići na pobjedu. Osim povratnika u klub, dres Varteksa ponovno jedva čeka obući i napadački tandem Bumbara, Šoštarić i Karić, uvjereni kako mogu ponoviti jesenski učinak.
Ekipa s treninzima nastavlja već sutra, a u sklopu priprema, odigrat će se i nekoliko prijateljskih utakmica. Protivnici Bumbara u pripremnim utakmicama bit će:

  • 9.2. Dinamo Domašinec
  • 16.2. NK Koprivnica
  • 23.2. NK Podravina Ludbreg
  • 24.2. NK Sloboda Varaždin
  • 2.3. NK Imbriovec


 

Komentari