'možete sami usporediti'

NK Varteks o vraćanju objekta u Jalkovcu Gradu: 'Dok je drugima besplatno, mi smo godinama ulagali...'

Objavljeno: 26.10.2017. 13:52

Zadnja izmjena: 26.10.2017. 13:53

Foto: Facebook NK Varteks

Ovih je dana NK Varteks nakon 6 godina objekt u Jalkovcu vratio Gradu i upravljanje prepustio Zajednici športskih udruga (ZŠU). A na svom fejsu objavili su reakciju na u javnosti iznijete tvrdnje da je objekt predan u "neočekivano lošem stanju".

Kako u svojoj reakciji ističu, NK Varteks je na zgradi i terenu morao godinama raditi i ulagati, tako da su obnovili travnjak, postavili zaštitnu ogradu, uredili svlačionice, fasadu i limeni krov na objektu te još brojne druge radove.

- Uglavnom, ulaganja se lako mogu pretvoriti u brojke, koje dosežu za naše pojmove ogromnu skoro sedmeroznamenkastu cifru. - ističu Varteksovci, te objašnjavaju i zašto su objekt vratili Gradu.

- Dok pojedini klubovi godinama besplatno uživaju u komforu gradskih objekata, primaju višestruko veće godišnje dotacije od nas i ne brinu o svim navedenim troškovima, a imaju nekoliko puta manje registriranih igrača, NK Varteks je umjesto u sportski razvoj, veliki dio sredstava i energije morao ulagati u ono što je gore spomenutim klubovima normalno i besplatno. - stoji na fejsu kluba. Usput oni prilažu i niz fotografija kojima teže potkrijepiti svoje tvrdnje.

Komentari