NK VARTEKS

NK Varteks u sezonu kreće kao branitelj naslova Županijskog nogometnog kupa

Objavljeno: 11.08.2022. 17:03

Zadnja izmjena: 11.08.2022. 17:16

Momčad NK Varteks u novu sezonu kreće s natjecanjem u Županijskom nogometnom kupu ŽNS Varaždin. Ovu sezonu tako otvaraju u tom natjecanju u kojem žele i obraniti tu titulu, osim toga natječu se i u nacionalnom Kupu HNS-a, a s posebnim žarom žele napasti vrh Treće NL Sjever.

Tijekom priprema odigrali su pet pripremnih susreta u kojma su u pisali četiri pobjede i početni poraz u Čakovcu protiv Međimurja. 

U četiri utakmice, u kojima su pobijedili momčad NK Varteks bila je iznimno efikasna, postigli su 26 pogodaka, a primili 7. U strijelce se upisalo Čak devet igrača, a posebno vrijedi istaknuti da je najbolji strijelac priprema mladi igrač Roko Ivančić, s pet pogodaka. Potvrda je to dobrog rada u Školi nogometa. Golover su tako postigli: Roko Ivančić, Luka Bebek, Dino Premužić, Tihomir Šoštarić, Rok Horaček, Leon Benko, Fran Kukec, Lovro Angelovski i Alan Novko.

  • DOŠLI: Tihomir Šoštarić, vratar Jurica Valentić, Dorian Jakupak i Karlo Mihoković (NK Međimurje), Saša Stojko iz Poleta (SMnM), Mihael Vlah iz Mladosti iz Sv. Marije i perspektivni juniori Leon Anđelković i Roko Ivančić.
  • OTIŠLI: Ivan Režić, Ivan Sabljić, Šimun Horvat, Mauro Benko, Filip Hajduk i Silvio Jovan. 

Prvi službeni susret u novoj sezoni NK Varteks igra u 2. kolu Županijskog nogometnog kupa ŽNS Varaždin, u nedjelj, 14. kolvoza s početkom u 18,00 sati. U Donjoj Voći čeka ih NK Vindija, prva prepreka na putu prema obrani titule pobjednika županijskog Kupa.

Komentari