3.HNL Istok

FOTO Nogometaši Varaždina golom u samoj završnici do vrijednog boda protiv Bjelovara

Objavljeno: 02.04.2016. 18:12

Zadnja izmjena: 02.04.2016. 18:25

Foto: Ivan Tomašković

Nogometaši Varaždina danas su na stadionu Varteksa odigrali susret 21. kola 3.HNL Istok protiv favoriziranog Bjelovara i na kraju izvukli bod. Završilo je 1:1.

Gosti iz Bjelovara poveli su već u drugo minuti utakmice preko Peje Kuprešaka koji matirao vratara Varaždina Marka Posavca. Prednost su zadržali do kraja prvog dijela te su s minimalnim vodstvom otišli na odmor.

U drugom poluvremenu bolja momčad bili su varaždinski nogometaši koji su konstantno pritiskali gostujuću obranu, no nisu bili konkretni u pokušajima.

Pritisak im se isplatio u 84. minuti nakon lijepe akcije. U prazan prostor ubacio se Ivan Sinković, školski zavrnuo za Ivana Posavca koji je zabio za 1:1.

U samoj završnici probali su nogometaši Marija Ružića stići do i pobjede, no čvrsta obrana Bjelovarčana nije dopustila iznenađenje.

Tvrda utakmica

- Bila je tvrda i teška utakmica. Šteta što nam se taj kiks kod prvog gola dogodio na startu susreta. Pokazali smo karakter, dali sve od sebe i stigli do velikog boda - rekao je veznjak Varaždina Luka Jagačić koji je dodao kako se on i suigrači ne smiju zadovoljiti s trenutnom situacijom.

-  Ne smijemo se zadovoljiti s ovim. Moramo težiti još boljoj igri, raditi još više i dalje uzimati bodove.

U sljedećem kolu varaždinski nogometaši koji su već tri kola bez poraza, gostuju kod Belišća.

- Čeka nas teško gostovanje, uz tri sata vožnje. Ne znamo što se biti s povrijeđenima, no dobro ćemo se spremiti za taj susret - zaključio je trener Varaždina Mario Ružić.

Djelić atmosfere s današnje utakmice donosimo u fotogaleriji.

Komentari