Obje ekipe pri dnu 3.HNL Istok

Nogometaši Varaždina i Podravine traže iskupljenje protiv Vukovara 1991, odnosno Marsonije

Objavljeno: 11.03.2016. 18:41

Zadnja izmjena: 12.03.2016. 12:48

Foto: Siniša Sović/ Foto agencija Sjever

Trećeligaše iz Varaždinske županije u subotu u 15 sati očekuju nova ligaška uzbuđenja. Nakon što se i nisu baš najbolje iskazali u proteklom kolu, kada su poraženi, Podravina i Varaždin željni su iskupljenja.

Naime, Varaždinci su u prošlom kolu doživjeli 4:1 poraz od Slavonije u Požegi, a veznjak Varaždina Luka Jagačić tvrdi da po prikazanoj igri tako visok poraz nisu zaslužili.

Teški porazi

- Dobro smo otvorili utakmicu, imali dvije čiste prigode za postizanje pogotka, no nismo bili precizni. Primili smo pogodak i ponovo prijetili te stvarali prigode, dok smo kasnije neobjašnjivo upali u 'crnu rupu' i primili tri zgoditka. U drugom poluvremenu bili smo bolja ekipa tako da nismo zaslužili tako visok poraz - rekao je Luka Jagačić.

S druge strane i Podravina je 'šaptom' pala. Vodeća Slavija iz Pleternice koja im je u Ludbregu zabila tri komada i kući odnijela tri boda.

- Nismo ušli u utakmicu onako kako se od nas očekivalo. Jednostavno nismo bili pravi i to nas je skupo koštalo. Slavija je preiskusan protivnik da to ne bi znala iskoristiti - istaknuo je Nikola Valjak, najudarnija igla Podravine.

S obzirom na visoke poraze u 17. kolu, sljedeće 18. kolo bit će za njih kolo iskupljenja.

Varaždin bez Marića i Belaja

Varaždinci koji drže 14. poziciju lige na stadionu Varteksa od 15 sati dočekuju dvanaestoplasirani Vukovar 1991. U tom susretu trener Mario Ružić neće moći računati na ozlijeđenog Marića, dok će nedostajati i bolesni Belaj.

- Krenut ćemo agresivno, pokazati da smo domaćin i vjerujem da ćemo se pobjedom iskupiti za poraz u prošlom kolu - najavio je Jagačić.

Dobru igru svoje momčad na teškom gostovanju kod petoplasirane Marsonije u Slavonskom Brodu najavljuje i Valjak.

- Bit će teško jer je Marsonija kvalitetnije ekipa od nas, ali idemo barem po bod - zaključio je Valjak.

Istaknimo da će Podravina u tom susretu biti bez bolesnog Siniše Vađunca.

Komentari